Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Το Εφετείο Κορυτσάς αποφάσισε σήμερα σύλληψη του Ναούμ ΝτίσιουΣύμφωνα με δημοσιεύματα το Εφετείο Κορυτσάς απέρριψε σήμερα το αίτημα του δικηγόρου του Ντίσιου και άφησε σε ισχύ την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου που είχε καταδικάσει το Ντίσιο σε ένα χρόνο φυλάκιση. Ο δικηγόρος του Ντίσιου δήλωσε πως θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, καθώς θεωρεί άδικη και ατεκμηρίωτη την απόφαση του Πρωτοβάθμιου και Εφετείου.

Τα αλβανικά ΜΜΕ, τα οποία διακατέχονται από ένα παράλογο ανθελληνικό κόμπλεξ, και τότε , και τώρα, κατηγορούν τις εισαγγελικές αρχές και την αστυνομία γιατί δεν συνέλαβαν το Ντίσιο όταν ξανά το Εφετείο Κορυτσάς στις 12 Ιανουαρίου άφησε σε ισχύ την απόφαση φυλάκισης, με αποτέλεσμα σήμερα αυτός να φυγοδικεί.

Εν τω μεταξύ χθες σχετική ανακοίνωση έβγαλε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ κ. Π. Παναγιωτόπουλος ο οποίος καλεί την «την Αλβανική Κυβέρνηση, να σεβαστεί τα δικαιώματα των Ελλήνων, όπως αυτά απορρέουν από τις Διεθνείς συνθήκες, τις οποίες έχει υπογράψει και έχει αποδεχθεί και η ίδια η Αλβανία».

Πηγή: Δερόπολη
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.