Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σε Καλαμπάκα και Καστανιά το 28ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων


Το 28ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα 28, 29, 30 Ιουνίου και την Καστανιά Καλαμπάκας 1η Ιουλίου 

Το Αντάμωμα των Βλάχων είναι πλέον γεγονός για τον Δήμο Καλαμπάκας αφού το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου ανακοίνωσε στα ΜΜΕ της πόλης την πραγματοποίησή του. 

Το 28ο Αντάμωμα Βλάχων θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα και την Καστανιά 28, 29, 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου και αναμένεται να συγκεντρώσει γύρω στις 8 με 10 χιλ. κόσμο.
Η προσπάθεια ξεκίνησε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς που σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας επιλέχθηκαν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία η οποία είχε να επιλέξει για την πραγματοποίηση του ανταμώματος τρεις προτάσεις και ήταν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς, την Εταιρία Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μετσόβου.

Παρών στην συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Καλαμπάκας ήταν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Σακελλαρίου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Ηρακλής Αλμπάνης, Ντίνος Καρακώστας και Γιάννης Ζαρόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων κ. Μιχάλης Μαγειρίας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς κ. Σωτήρης Δημητρούλης, η πρόεδρος της ΦΑΤΑ κ. Αποστολία Κούτσια και ο επίτιμος πρόεδρος της ΦΑΤΑ κ. Θανάσης Μουστάκας.
Να σημειώσουμε πως οι εκδηλώσεις του τετραήμερου ανταμώματος θα γίνουν για τρεις ημέρες στην Καλαμπάκα και μια ημέρα στην Καστανιά Καλαμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.