Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Συνάντηση της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας με τους Έλληνες της Γερμανίας


Στο Düsseldorf στις 27/4/2013 και στην Φρανκφούρτη την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας και πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ.Β. Μιχάλης Μαγειρίας.

1η συνάντηση της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας με τους Έλληνες της Γερμανίας.

Πραγματοποιήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις με την Ελληνική Ομογένεια.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μιχάλης Μαγειρίας πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο δύο συναντήσεις με την Ελληνική Ομογένεια στη Γερμανία.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο Düsseldorf, το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 και ώρα 15:30 στο Ενοριακό Κέντρο της Ελληνικής Εκκλησίας του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα.


Η δεύτερη στη Φραγκφούρτη, την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και ώρα 16:00 στο Restaurant SCHLOSSBLICK, Starkenburger Str. 150.
Να επισημάνουμε ότι στα πλαίσια των συναντήσεών του ο κος Μαγειρίας συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και βλάχικης καταγωγής -Ματσουκιώτη- Σπύρο Κωσταδήμα.


Το διαβάσαμε: Βλάχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.