Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

17 -годишният Михаил Комбoянов хвана кръста на Богоявление в Пещера - Ο 17χρονος Mihail Komboyanov έπιασε τον Σταυρό των Θεοφανείων στην Πέστερα


Μετά το βουλγαρικό κείμενο, 
ακολουθεί το ελληνικό

17 -годишният Михаил Комбoянов хвана кръста на Богоявление в Пещера.
Той си пожела здраве, а на всички жители на града също да бъдат здрави и да имат късмет през годината. Михаил се хвърля в заледените води на езерото за втора, поредна година. Замразената повърхност на водното огледало вещае здрава и плодородна година за християните в Пещера, коментираха присъстващите. Стотици се събраха, за да станат свидетели на водосвета и хвърлянето на кръста. Църковният ритуал беше изпълнен от отец Любомир Траянов, архиерейски наместник на Пещерска духовна околия. Πηγή: peshterainfo.com
----------------

Ο 17χρονος Mihail Komboyanov, βλαχόπουλο με καταγωγή από την Γραμμουστιάνικη οικογένεια Κομπογιάννη, ήταν φέτος ο τυχερός που έπιασε τον Σταυρό στην τελετή των Θεοφανείων της Πέστερας στη νότια Βουλγαρία.
Οι κάτοικοι της πόλης του ευχήθηκαν υγεία και ανταπέδωσε με την ευχή να είναι υγιείς και να έχουν καλή τύχη όλο τον χρόνο. Ο Μιχαήλ βούτηξε στα νερά της λίμνης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η παγωμένη επιφάνεια της λίμνης προμηνύει μια υγιή και παραγωγική χρονιά για τους χριστιανούς της Πέστερας, όπως σχολίασαν οι παρευρισκόμενοι.
Εκατοντάδες ήταν οι πιστοί που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμασμό των Υδάτων με τον εφημέριο της Πέστερας πάτερ Lubomir Trajanov.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.