Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Νίκος Παπατάκης - Nikos Papatakis (video)


Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Παπατάκη στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφιών και ντοκουμέντων από το έργο του, στο Αλατζά Ιμαρέτ, το βράδυ της Τρίτης 22 Νοεμβρίου 2005. Ο πρόεδρος της κοινότητας Περιβολίου Γρεβενών, γενέτειρας του πατέρα του σκηνοθέτη, Στέργιου Παπατάκη, ανακοίνωσε τη μετονομασία κεντρικού δρόμου του Περιβολίου σε «οδό Νίκου Παπατάκη». 
Ο Νίκος Παπατάκης δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι στα εγκαίνια βρέθηκαν και άνθρωποι από τον τόπο καταγωγής του: «Ήρθαν όλοι από το Περιβόλι μου…», είπε χαρακτηριστικά. 
Ο πρόεδρος της κοινότητας Περιβολίου Γρεβενών Απόστολος Ζιόμπωρας, ευχαρίστησε τον Νίκο Παπατάκη για τις αναφορές που έχει κάνει στο χωριό, μέσα από τις ταινίες του και του χάρισε αντίγραφα των μητρώων αρρένων της κοινότητας, με καταγεγραμμένους όλους τους συγγενείς του Έλληνα σκηνοθέτη.(βλ. filmfestival.gr)

Αφιέρωμα στον Νίκο Παπατάκη
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.