Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης ‘Ο Γεωργάκης Ολύμπιος’ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


  
     Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης
           ‘Ο Γεωργάκης Ολύμπιος’ 
      Γ. Σχολαρίου 3, 54644, Θεσσαλονίκη
             Τηλ. & Fax 2310.812666
            e-mail : sylivthe@otenet.gr
            www.sylivthe.blogspot.com                                                              
                                                         





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες, μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

Έχουμε πολύ καιρό να επικοινωνήσουμε, αν και με πολλές/ους από εσάς, βρεθήκαμε συχνά προσφάτως, δυστυχώς σε χαλεπές στιγμές, σε κηδείες και μνημόσυνα. Με τραγικό τρόπο ξεκίνησε για τον Σύλλογο της Θεσσαλονίκης το νέον έτος 2011. Άρχισε και δυστυχώς συνεχίστηκε με απανωτές απώλειες φιλτάτων προσώπων και μελών μας, που η μοίρα η κακή μας τους στέρησε από τη ζωή.
Στα τέλη του Ιανουαρίου έφυγε ξαφνικά κι απότομα από το μάταιο τούτο κόσμο ο Σούλης ο Πεζής, ένα παλληκάρι 43 ετών, βασικό στέλεχος του Συλλόγου και της λέσχης μας, αφήνοντας πίσω του την οικογένειά του και τη μεγάλη λιβαδιώτικη κοινότητα αποσβολωμένες και πονεμένες.
Στις αρχές του Μάρτη, έφυγε στα 84 του αγέρωχος, όπως ήταν σε όλη του τη ζωή, ο Γιάννης ο Περδίκης, ένας Μεγάλος Λιβαδιώτης, ένας Μεγάλος Αγωνιστής της Δημοκρατίας και των αγώνων που χρειάστηκαν για την αποκατάστασή της, ένας Άρχοντας του καθημερινού μόχθου όσο εργαζόταν, ένας Λαϊκός Ευπατρίδης σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. 
Δεκαπέντε μέρες μετά, η σύζυγός του Αγγελική, τον ακολούθησε κι αυτή στα ουράνια, συνεπής στη σχέση ζωής που είχε με τον Γιάννη της. 
Τραγική η μοίρα, συνέχισε ακάθεκτη και πήρε από τη ζωή τη Νόρα Συννεφάκη, 25 ετών, εγγονή του Νίκου Συννεφάκη, κόρη του μικρού του υιού Γιάννη, αδερφού του Γιώργου Συνεφάκη, πρωτοξάδερφου του προέδρου του Συλλόγου μας. Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αφαίρεσε άδικα και πρόωρα την ψυχούλα της, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια και τους συγγενείς της.
Αιωνία τους η μνήμη κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει. Δεν θα τους ξεχάσου-
με ποτέ.
Αποτέλεσμα όλων αυτών των θλιβερών γεγονότων, ήταν αναπόφευκτα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας να ακυρώσει τελείως τον ετήσιο χορό μας, που ήδη είχε προκαθορίσει να γίνει στη Στρατιωτική Λέσχη Θεσσαλονίκης, καθώς και τις ΝΤΟΥΦΕΣ, ως ελάχιστη απότιση φόρου τιμής σε όλους/ες τους/τις εκλιπόντες/ούσες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αποφάσισε επίσης, να διοργανώσει μία συνεστίαση, η οποία θα κλείσει και τις δραστηριότητές μας μέχρι το καλοκαίρι,
στη λέσχη μας, το Σάββατο 7 Μαΐου 2011, στις 9 μ.μ.
ώστε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί σε στιγμές πιο χαρούμενες και γιορτινές, να διώξουμε τη λύπη μας, να αλληλοευχηθούμε Χρόνια πολλά και να νοιώσουμε τη ζωή να συνεχίζεται.
Σας περιμένουμε, όλες και όλους, με χαρά.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος : Γ. Συνεφάκης
Α/Πρόεδρος : Δ. Κοκκινοπλίτης
Γεν. Γραμματέας : Α. Καραβίδα
Ταμίας : Κ. Μουσένας
Ειδ. Γραμματέας : Ε. Φουρκιώτη
Μέλη : Φ. Χρυσικού-Ντάμπου, Δ. Τζημάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.