Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Υπέροχη η εκδήλωση των Βλάχων της Νάουσας στο δημοτικό θέατρο της πόλης!


Μια μαγευτική βραδιά χάρισαν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στους φίλους τους, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλάχων Νάουσας με αφορμή τα 100 χρόνια ελεύθερης Μακεδονίας!
Τους θεατές και τους επισήμους, μεταξύ των οποίων και ο (εξ αγχιστείας...Βλάχος, ελέω συζύγου)  δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός, προσφώνησε και καλοσώρισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αρχοντούλα ΤζιμουλίκουΑκολούθησε ένα σύντομο ιστορικό της συμμετοχής του βλαχόφωνου πληθυσμού της Νάουσας στον απελευθερωτικό αγώνα από τον κ. Σιώψη και την κ. Τσίτση
Στο μουσικοχορευτικό μέρος της βραδιάς βλάχικους σκοπούς χόρεψαν το μικρό και μεσαίο τμήμα των Βλάχων, καθώς και μακεδονίτικους χορούς με τη συμμετοχή και μελών του Συλλόγου Γενίτσαροι και Μπούλες. Ακολούθησε το μεγάλο χορευτικό. 


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:



Η πρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Νάουσας κ. Αρχοντούλα Τζιμουλίκου:










Πηγή: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.