Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

3ο Σεμινάριο Χορού - Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βόλου
Ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βόλου συνεχίζει την επιμόρφωση των μελών και του χορευτικού του τμήματος με το 3ο κατά σειρά σεμινάριο χορού, φιλοξενώντας αυτή τη φορά τον κ. Γιάννη Τσιαμήτρο, ο οποίος θα διδάξει τους χορούς των Βλάχων από το Ξηρολίβαδο Ημαθίας
Το σεμινάριο απευθύνεται, εκτός από τα μέλη μας, και σε κάθε χοροδιδάσκαλο ή χορευτή που θα επιθυμούσε να διευρύνει τις γνώσεις του στους συγκεκριμένους χορούς. Τον κ. Τσιαμήτρο θα συνοδεύει και ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολίβαδου Ημαθίας, ο οποίος θα περιηγηθεί σε αξιοθέατα της πόλης μας. 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 από 11.00 έως 13.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Διμηνίου Βόλου.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 21 Μαρτίου 2013 στο: info@vlachoivolou.gr, ή στα τηλέφωνα: 6937160060 και 6931161420 
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώνουν υποχρεωτικά ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και e-mail σε περίπτωση που επιθυμούν να λάβουν ηλεκτρονικά την εισήγηση του κ. Γιάννη Τσιαμήτρου.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.