Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Μεγάλη Γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού 2014


Οι "Φωνές της Πέτρας" σμίγουν στην Πέτρα. 
Με τη στήριξη της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ
ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η πιο όμορφη, η πιο γενναιόδωρη γιορτή πολυφωνίας. Σάββατο 14 Ιουνίου, 9:15 μμ, Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη.

Συμμετέχουν 14 πολυφωνικοί όμιλοι:
Άνω Δερόπολη, Άνω Πωγώνι, Μουργκάνα, "Πολυφωνικό της Ηπείρου" (Β. Κώτσου), "Χαονία", Αετόπετρα, Πολυφωνικό Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, "Πολύφωνο" (Εργαστήρι Πολυφωνίας ΜΕΛΜΟΚΕ), Εργαστήρι Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού Πανηπειρωτικής, Πολυφωνικό Συλλόγου Δερόπολης, LOT KURBETI, FLLAT LABERIE (Αλβανία), RHODINA (Βουλγαρία), Ιώ (Ελληνόφωνα Κάτω Ιταλίας).

Πολυφωνικά τραγούδια από Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Ιταλία και για πρώτη φορά πολυφωνίες από όλα τα είδη Ελλαδικής πολυφωνίας (Ήπειρος, Κέρκυρα, Βώλακας Δράμας, Κάρπαθος) και μαζί η Ηπειρώτικη κομπανία του ΘΟΔΩΡΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ σε Ηπειρώτικους σκοπούς και χορούς κυκλωτικούς. Αλλά και γκάιντα, νταούλι, νταχαρές, κιθάρα, ταμπουρέλα.. και μαζί, συμμετοχές - έκπληξη!

Ας προμηθευτούμε έγκαιρα εισιτήρια!
Προπώληση: βιβλιοπωλείο "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" (Ασκληπιού 3), τιμή προπώλησης 10 ευρώ. Ας τα προμηθευτούμε πριν εξαντληθούν...

Σε μια εβδομάδα - το ερχόμενο Σάββατο - όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θέατρο Πέτρας!
Στο πιο όμορφο, το πιο εγερτήριο καλωσόρισμα του καλοκαιριού.

Πηγή: Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.