Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Αντάμωμα Βλάχων στην Καλαμπάκα - Η κορύφωση των εκδηλώσεων υπό την παρουσία του Μάξιμου ΧαρακόπουλουΠλήθος κόσμου συρρέει από τις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία Πλατάνου Καλαμπάκας όπου αυτή την ώρα πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις κορυφώματος του Ανταμώματος των Βλάχων.
Οι Εκδηλώσεις ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν με χορούς από όλη την Ελλάδα με τα χορευτικά 60 και πλέον Βλαχόφωνων Συλλόγων της Ελλάδας και όχι μόνο.

Η παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων της Ομοσπονδίας γίνεται με βάση την καταγωγή τους .
Την Κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Την εκδήλωση παρακολουθούν Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Αρχές του τόπου και πλήθος κόσμου.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν έως αργά το βράδυ.


Αύριο Κυριακή οι Εκδηλώσεις του 28ου Ανταμώματος θα ολοκληρωθούν με τον μεγάλο χορό που θα γίνει στην περιοχή ΓΚΟΥΡΑ Στην Καστανιά Καλαμπάκας 10.15 το πρωϊ.

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.