Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Βλάχοι από τα Σκόπια (Κρούσεβο, Γευγελή) και την Αλβανία στο Πανελλήνιο Αντάμωμα ΒλάχωνΑναχώρησαν για την Αλβανία και τα Σκόπια οι αντιπροσωπείες των βλαχόφωνων αδερφών μας από τις γειτονικές χώρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας και του 28ου ανταμώματος της ΠΟΠΣΒ. 

Σημειώνεται ότι, στις παραπάνω εκδηλώσεις, το παρόν έδωσε και ο Πρόξενος της Ελλάδος στο Μοναστήρι (Μπίτολα) κ. Μάρκος Μ. Τριπολιτάκης (φώτο κάτω). Στο τραπέζι με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας κ. Μιχάλη Μαγειρία καθώς και τον επίτιμο Πρόεδρο της ΦΑΤΑ κ. Θανάση Μουστάκα. 
Πηγή: εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.