Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Νέος Πρόεδρος στο Σύλλογο Σαμαριναίων Ελασσόνας ο Νικόλαος Μπούσιας!


Στις 21/11/2014 και ώρα 20:30 μμ στην αίθουσα της ΔΕΠΤΑΚΑΛ Ελασσόνας συστάθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο για τον Σύλλογο Σαμαριναίων Ελασσόνας και Περιχώρων «Ο Σμόλικας». Παραβρέθηκαν 71 μέλη και έπειτα από ομόφωνο ψήφισμα εκλέχθηκε το ακόλουθο Δ.Σ.:

-Πρόεδρος: Μπούσιας Νικόλαος
-Αντιπρόεδρος: Γεράσης Κωνσταντίνος
-Γεν. Γραμματέας: Κουκούλη Ελένη
-Ταμίας: Μπίζιος Αθανάσιος
-Έφορος: Λούκα Βάια

-Μέλος: Γιώτσας Γεώργιος
-Μέλος: Μπούσιας Βασίλειος

Το κλίμα ήταν αρκετά θερμό. Την βραδιά τίμησαν παλαιότερα στελέχη του συλλόγου, κάνοντας αναφορά σε προηγούμενες δραστηριότητες. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το καινούργιο Δ.Σ. το οποίο με την σειρά του παρουσίασε το δικό του πλάνο δράσης. Τέλος η βραδιά έκλεισε με την ορχήστρα του Μηνά, όπου ακολούθησε γλέντι στο μαγαζί του Μπούσια στο Βαρόσι Ελασσόνας.
Πηγή: Εδώ

* Από βλαχόφωνοι Έλληνες: Συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ του Συλλόγου και ιδιαίτερα στον λεβέντη νέο Πρόεδρο Κόλα Μπούσια και να ευχηθούμε καλή δύναμη και πάντα επιτυχία στο έργο τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.