Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Μπακαλιάρος με ρύζι και κρεμμύδια


Της Ελευθερίας Μπούτζα

Μπακαλιάρου κου ρύζου σ' κου τσιάπι 
από το Παλαιοχώρι Συρράκου!

~ Υλικά: 
1 φέτα μπακαλιάρος παστός 
4 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε κυβάκια 
2 φλ.τσ. ρύζι τύπου καρολίνα 
4 φλ.τσ. ζεστό νερό
1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα



~ Εκτέλεση: 
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τον μπακαλιάρο και τον βάζουμε σε νερό το οποίο αλλάζουμε συνέχεια για 2 μέρες ώστε να ξαλμυριστεί. Σε μια γάστρα τοποθετούμε τα κομμάτια μπακαλιάρου μαζί με το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για ένα 10λεπτο περίπου. Προσθέτουμε το ρύζι, το καυτό νερό και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να πιεί τα υγρά. Σερβίρουμε με πάπρικα.
Καλή επιτυχία!

Ανακαλύψτε περισσότερες εξαιρετικές συνταγές 
ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.