Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Μυθιστόρημα για τη ζωή των βλάχων της Ηπείρου και την φλογέρα του πόνου - Βασίλη Φούκη
Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Φούκη «Όνειρα και τρικυμία, κουλτούρα και νοσταλγία» πραγματοποιεί την Τετάρτη, 4 Μαΐου, η Ηπειρωτική Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. 
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Ηπείρου στη Στοά Σάρκα, θα αρχίσει στις 7:30 το απόγευμα και το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο ιστορικός συγγραφέας και λογοτέχνης Πάνος Τζόβας και ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Στέφανος Ντόβας.
Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα από τη ζωή των βλάχων της Ηπείρου και την φλογέρα του πόνου: ποιήματα της ανθρωπότητας και της πατρίδας, της αγάπης και της φύσης, της βιοπάλης και της ξενιτιάς, της χαράς και της λύπης, της στάνης και του χωριού.
Πηγή:epirusonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.