Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αναβολή της φυλάκισης του Ναούμ Ντίσιου μέχρι τις 25 Ιανουαρίου


Το Πρωτοδικείο Κορυτσάς αποφάσισε σήμερα την αναβολή της φυλάκισης του στελέχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ναούμ Ντίσιου μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Η απόφαση ήρθε μετά από αίτηση του δικηγόρου υπεράσπισης του κ. Ντίσου, για την ακύρωση του εκτελεστού της απόφασης φυλάκισης, η οποία θα οδηγούσε σε σύλληψή του.
 
Παρόλο που ο δικηγόρος του Ντίσιου, δήλωσε ξεκάθαρα στα Αλβανικά μέσα πως, ο πελάτης του βρίσκεται στην οικία του και δεν είναι φυγόποινος, τα διάφορα εθνικιστικού χαρακτήρα δημοσιεύματα συνεχίζονται, ισχυριζόμενα πως ο Ντίσο έχει φύγει στην Ελλάδα και καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Η δικαστική μάχη ενδέχεται να έχει και συνέχεια στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας, όπου ο καταδικασμένος με 1 έτος φυλάκισης πρωτοδίκως αλλά και εφετειακά για τα γεγονότα της Μπμποστίτσας, θα ζητήσει εκ νέου την αθώωσή του.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.