Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Σμίξη Γρεβενών - 8η Συνάντηση των βλαχοχωρίων της Πίνδου


Πλήθος επισκεπτών από την Δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία αλλά και άλλες περιοχές της χώρας μας βρέθηκαν στην 8η Συνάντηση των βλαχοχωρίων της Πίνδου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Αυγούστου στη Σμίξη Γρεβενών, στις πλαγιές της πανέμορφης Βασιλίτσας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι τοπικοί φορείς καθώς και ο πρόεδρος της ΠΟΠΣΒ και της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας κ. Μιχάλης Μαγειρίας.
Οι οικοδεσπότες της Σμίξης σε συνεργασία με τα γειτονικά χωριά Δίστρατο, Σαμαρίνα, Περιβόλι, Αβδέλλα και Κρανιά για μια ακόμη χρονιά ανέδειξαν τα κοινά τους χαρακτηριστικά, παρουσίασαν τους παραδοσιακούς χορούς, πρόσφεραν στο κοινό όμορφες στιγμές κεφιού και διασκέδασης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά σε κάποιο άλλο χωριό!



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.