Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις μνήμης της «ομηρίας των Ηρακλειωτών το 1916 στο Pozarevac της Σερβίας»Εκδηλώσεις μνήμης της «ομηρίας των Ηρακλειωτών το 1916 στο Pozarevac της Σερβίας» διοργανώνεται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην Ηράκλεια, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ, σε συνεργασία με τους Συλλόγους «Βλάχοι» και «Μακεδόνες» Ηράκλειας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

6.30 μ.μ.  Χαιρετισμοί:  Δημάρχου Ηράκλειας κ. Κλεάνθη Κοτσιακιαχίδη. Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας κ. Γιώργου Κουτσάκη.

7.00 μ.μ.  «Ανείπωτη μνήμη: Τα δεινά της Τζουμαγιάς κατά τον Α ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». Ομιλήτρια: Στυλιάνα Γκαλινίκη.

8.00 μ.μ. «Η ομηρία των Ηρακλειωτών με τα μάτια των απογόνων». Ομιλήτρια: Djordevic  Jovanovic  (Γιοβάνκα Τζιώρτζεβιτς Γιοβάνοβιτς), του Ινστιτούτου Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου εξ Ηρακλείας καταγόμενη.

Θα συμμετέχει η χορωδία της Ηράκλειας

Πηγή: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.