Τραγανά, πικάντικα και λαχταριστά κρεμμύδια στη γάστρα από το
Παλαιοχώρι Συρράκου!
Της Ελευθερίας Μπούτζα
~ Υλικά:
15 μέτρια ξερά κρεμμύδια
αλάτι, πιπέρι, και μπόλικη πάπρικα
15 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 φλ.τσ. νερό
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα χαράζουμε σταυρωτά όσο πιο πολλές φορές μπορούμε.
Τοποθετούμε σε μια μικρή γάστρα τα κρεμμύδια με τη σειρά, τα χαράζουμε σταυρωτά όσες περισσότερες φορές μπορούμε, ρίχνουμε από μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο στο καθένα και στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Συμπληρώνουμε με το νερό και ψήνουμε με σκεπασμένη γάστρα για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς. Σερβίρουμε με ένα κομμάτι τυρί φέτα και φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι .
Καλή επιτυχία!
Για περισσότερες νόστιμες συνταγές επισκεφτείτε την σελίδα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.