Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τόσε Πρόεσκι τραγουδάει Γιάννη Πλούταρχο: ''Καρδιά μου ήσουν γυάλινη''Ο Τόσε Πρόεσκι τραγουδάει Γιάννη Πλούταρχο: ''Καρδιά μου ήσουν γυάλινη''

Ο  Todor ''Tose'' Proeski (κυριλλικά Тодор "Тоше" Проески) ήταν μεγάλος τραγουδιστής της FYROM. Γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1981 στο Πρίλεπ και μεγάλωσε στο Κρούσοβο της Πελαγονίας απ' όπου προέρχονταν η οικογένειά του. Ήταν εν μέρει ελληνοβλαχικής καταγωγής, γόνος της οικογένειας Πρώιου.

Στις 16 Οκτωβρίου 2007, ο Τόσε χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στη Νόβα Γκραντίσκα της Κροατίας. Ήταν μόνο 26 ετών... Περισσότερα: Με τα μάτια της ψυχής..
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Tose Proeski & Yannis Ploutarchos: 
Kardia mou isoun yalini (My heart you were made of glass)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.