Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Οι εκδηλώσεις του Πανθεσσαλικού Συλλόγου ΚαλαρρυτινώνΠρογραμματισμός εκδηλώσεων απ' τους Καλαρρυτιώτες της Θεσσαλίας.

Τίμησαν τον πολυούχο των Καλαρρυτών Άγιο Νικόλαο με εκκλησιασμό, αρτοκλασία και 
χορευτική εκδήλωση.
Με μεγάλη συμμετοχή και πλήθος 
κόσμου πραγματοποιήθηκε στα 
Φάρσαλα Θεσσαλίας, η εκδήλωση 
που είχε προγραμματίσει ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτινών 
«Οι Καλαρρύτες».

Στις 9 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Κυριακή, τα μέλη του Συλλόγου  εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φαρσάλων, όπου έγινε και αρτοκλασία (ύψωμα). Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, στην αυλή της εκκλησίας,  χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τη συνοδεία μουσικών των Καλαρρυτών.
Η εκδήλωση αυτή είχε προγραμματιστεί απ’ τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο, προκειμένου, σύμφωνα με το καταστατικό, να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου Νικολάου, προστάτη των Καλαρρυτών.

Επίσης, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος των Καλαρρυτών έχει προγραμματίσει 
και τις παρακάτω εκδηλώσεις:

~ Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
Στις 26 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ηπειρωτικής Εστίας (Καρδίτσης 139, Λάρισα) Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Καλαρρυτινών. Στα παιδιά της σχολικής και της προσχολικής ηλικίας (δημοτικό, νήπια και μικρότερα) θα δοθούν συμβολικά δώρα. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην προαναφερόμενη εκδήλωση.

~ Ημερολόγιο Συλλόγου και συνδρομές
Το ημερολόγιο του Συλλόγου μας για το έτος 2013 θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα Δεκέμβριο. Όποιος θελήσει να το προμηθευτεί μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη του Δ.Σ. Σας γνωρίζουμε πως μέλη του Δ.Σ. θα έρθουν στον τόπο κατοικίας σας για την είσπραξη των συνδρομών.

~ Εκδηλώσεις Συλλόγου
Α.Ο σύλλογός μας θα μετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων στις 20 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη «Κοπή πίτας των Βλάχων».
Β.Όπως και πέρυσι ο σύλλογός μας προτίθεται να μετάσχει στην εκδήλωση «Πίτα του Ηπειρώτη» που θα γίνει στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» στην Αθήνα αρχές Φλεβάρη. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη. 
Γ.Η χοροεσπερίδα του συλλόγου για το έτος 2013 θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα. Θα λάβετε και σχετική ενημέρωση τον Ιανουάριο. 

Διατελούμε
Με εγκάρδιους πατριωτικούς χαιρετισμούς και ευχόμαστε «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» σε όλους για τις ημέρες των εορτών που ακολουθούν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Απ. Σακογιάννης
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ευαγ. Τσόκα-Ζάγκλη
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - Β. Μπακαγιάννης 
Ο ΤΑΜΙΑΣ - Κ. Ζάγκλης
Η ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ - Ειρ. Κοταρέλα
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ - Β. Κουκουθάκη-Μπαμπαλιούτα
ΤΟ ΜΕΛΟΣ - Θ. Ρούμπος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.