Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Χορός Συλλόγου Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης 2013


Ο Σύλλογος Βλάχων Προσοτσάνης 
"Οι Γραμμουστιάνοι
πήρε μέρος στην εκδήλωση για την 
Κοπή Πίτας που διοργάνωσε ο 
Σύλλογος Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Στρατιωτικής Λέσχης Φρουράς Θεσσαλονίκης.
  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Λύσσελης Άγγελος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Φατράλης Βασίλης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Καλαφάτης Σταύρος, ο πρώην Νομάρχης Θεσ/νίκης κ. Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μαγειρίας Μιχάλης και πλήθος κόσμου οι οποίοι χειροκρότησαν τους χορευτές των Συλλόγων Βλάχων και Ποντίων της Προσοτσάνης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου με τις χορευτικές τους ομάδες. Ακολούθησε γλέντι για όλον τον κόσμο με την ορχήστρα του Θύμιου Γκογκίδη.  
Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου Προσοτσανιωτών και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Στράγκα Γεώργιο για την πολυετή προσφορά τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.