Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Εκδήλωση μνήμης για τα 70 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Λιβαδίων Πάικου Ν. Κιλκίς - Εγκαίνια Λαογραφικού Μουσείου


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 4 Μαϊου, η εκδήλωση μνήμης για τα 70 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των δίδυμων οικισμών Μεγάλα και Μικρά Λιβάδια Πάικου.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης τα εγκαίνια του πανέμορφου Λαογραφικού Μουσείου Λιβαδίων. Με τις συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Παιονίας, της τοπικής κοινότητας και του Συλλόγου Γυναικών Λιβαδίων «οι Αρμάνες» μέσα σε τρεις εβδομάδες ανακαινίστηκε η παλαιά κοινότητα και δημιουργήθηκε ο ζεστός αυτός χώρος που θα κοσμεί το όμορφο βλαχοχώρι και την ευρύτερη ορεινή περιοχή του Πάικου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την αξιόλογη πρωτοβουλία! 
Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος Μεγαλολιβαδιωτών Πάικου, τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.
Στα Μεγάλα Λιβάδια του Πάικου βρέθηκε και η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα” της 4Ε. 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μνήμης του Ολοκαυτώματος από τους Γερμανούς, το Λαογραφικό Μουσείο και την εκπομπή της 4Ε: 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.