Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση για την τουριστική προβολή της Ηπείρου στα Σκόπια


Το τουριστικό προϊόν της Ηπείρου, προκειμένου να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των επισκεπτών και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής προβλήθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σκοπίων. 

Στην εκδήλωση μίλησε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις φυσικές ομορφιές της Ηπείρου, ενώ σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια μεγάλος αριθμός πολιτών της ΠΓΔΜ προτιμά να περάσει τις διακοπές του στην Ήπειρο. 

Στην εκδήλωση αναφέρθηκε ότι η Ήπειρος είναι ένας προορισμός για όλες τις εποχές, καθώς πέραν από τις δυτικές ακτές της περιοχής που καλωσορίσουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπάρχει και η ηπειρωτική χώρα που προσφέρεται για χειμερινό τουρισμό, τα παραδοσιακά χωριά της, όπως και το αρχαίο θέατρο και μαντείο της Δωδώνης.

Ακόμη, τονίστηκε ότι μέσω της Εγνατίας οδού, ο ταξιδιώτης μπορεί να φτάσει πολύ εύκολα στην Ήπειρο και ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Ηπείρου, είναι ότι ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει εύκολα εντός της Περιφέρειας, από τη μία περιοχή στην άλλη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και συναντήσεις μεταξύ ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Ήπειρο και τα Σκόπια, ενώ στους καλεσμένους προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα της Ηπείρου. Η Περιφέρεια Ηπείρου πραγματοποίησε ανάλογες παρουσιάσεις, το προηγούμενο διάστημα, στα Τίρανα και στο Βελιγράδι, ενώ το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και παρουσίαση στο Βουκουρέστι.

Πηγή: thespro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.