Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Λ.Σ.Β.Βόλου: «Λαογραφικό Αγέρι» στο «Ράδιο Ένα 102,5» - Τα έθιμα της Λαμπρής της βλαχόφωνης ΡωμιοσύνηςΤο Μεγάλο Σάββατο από τις 10.30 έως και στις 13.00 η Χρυσούλα Σουλιώτη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βόλου, θα είναι καλεσμένη στο «Ράδιο Ένα 102,5» και στην εκπομπή  «Λαογραφικό Αγέρι» που επιμελείται και παρουσιάζει η κ. Λίνα Βαλασσά. 

Θα παρουσιαστούν τα έθιμα της Λαμπρής της βλαχόφωνης Ρωμιοσύνης.

Εικόνες, γεύσεις, αρώματα και ήχοι μιας εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί θα ζωντανέψουν στο στούντιο του «Ράδιο Ένα 102,5» ως συμβολή στην προσπάθεια του Συλλόγου να διατηρήσει ζωντανή την πολύτιμη κληρονομιά ως φυλακτό για τις επόμενες γενιές.


Ακούστε ζωντανά την εκπομπή από το διαδίκτυο στην διεύθυνση: 
http://www.magnesianews.gr/


ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΒΟΛΟΥ
Συντεταγμένοι σε ό,τι μας κληροδοτήθηκε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κόσμια κριτική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των σχολιαστών είναι σεβαστή. Σχόλια τα οποία υπεισέρχονται σε προσωπικά δεδομένα ή με υβριστικό περιεχόμενο να μην γίνονται. Τα σχόλια αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των συντακτών τους. Οι διαχειριστές δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων.Τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται με την πρώτη ευκαιρία.